Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym się zapytać jak zmienić parametry bocznych boksów (hooks) tak aby były widoczne nie tylko na głównej stronie, ale na całym forum (z pominięciem blogów i shoutboxa).

Jak mi się wydaje należy zmienić parametry w sekcji <hook_data>, ale nie mogę wyłapać jak.

I jeśli jest gdzieś stronka, która wyjaśniałaby znaczenie poszczególnych parametrów w XML'owych plikach hooks to byłbym wdzięczny za linka, bo potrzebuję stworzyć dwa indywidualnie dopasowane do mojego forum.

Edytowane przez Ghost CDA
  • Manager
Opublikowano

Witaj,

niestety, już jedna osoba nawet chciała płacić na zagranicznym supporcie za rozwinięcie tej funkcjonalności, ale bez skutku. To sporo zmian w skinie, kodzie .js, kodzie forum.

Tworzenie rozszerzeń jest opisane na forum: Creating your own hooks.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Ech. Mówi się trudno. No nic trochę poeksperymentuję. I dzięki za linka.

P.S. Coś chyba jest nie tak z funkcją "Wydrukuj" bo robi wyrównanie tekstu do prawej zamiast do lewej.

Edytowane przez Ghost CDA
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.