Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem z instalacją (MPFF) Age Per Forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomala25
Opublikowano

Witam mam taki problem z instalką modyfikacji (MPFF) Age Per Forum 2.0 zmieniłem wszystkie pliki na ftp i acp wrzuciłem plik instalacyjny do folderu mod_install i przy próbie instalasji wyskakuje mi błąd ips o treści

===================================================

Date: Mon, 27 Jul 2009 19:10:22 +0200

Error Number: 2006

Error: MySQL server has gone away

IP Address: 77.252.52.34

Page: /forum/admin/index.php?adsess=1812d8c15151457b6e38b4787fe3091a&section=components&act=umi&code=view

mySQL query error: SELECT * FROM ibf_installed_mods ORDER BY m_name

a napewno pliki mam zamienione ok co to może być ? Pozdrawiam

Gość tomala25
Opublikowano

teraz niewywala mi błędu tylko pustą strone o dziwnej końcówce section=components&act=umi&code=view

i jeszce jednoto nie dzieje się dokładnie przy kliku instal tylko przy kliku (FSY23) Universal Mod Installer ---> Manage Mod Installations i w tym momęcie następuje problem .A modyfikacji jest 12

Ok nie męczcie się za 4 razem się udało po wyżuceniu i wrzuceniu pliku xml i poszło widocznie macie racje serwer łapie zawieche chyba pozdrawiam

Zamykamy

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.