Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Zmiana avatara, zdjęcia itp. - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam problem, podczas zmiany avatara, czy zdjęcia (poprzez upload) mam błąd: Wrzucanie pliku nie powiodło się. Skontaktuj się z administracją.

Folder uploads chmod 777, nie wiem w czym może tkwić problem. Ustawienia grafiki co do wielkości (kb) i rozmiaru (px) są dość duże i nie sądzę by to było przyczyną.

Proszę o radę jak to naprawić :D

Pozdrawiam,

GeXeM

Edytowane przez Gexem
Opublikowano (edytowane)

Wszystkie katalogi z folderu uploads są na 777, niestety nie mogę załączać plików poprzez "Załączniki".

Edytowane przez Gexem
Opublikowano (edytowane)

Nie hostuję się już na dHosting.pl szkoda bo są najlepsi, wymagam dedyka dlatego ovh.fr

Dopiero teraz zauważyłem że jest taki problem (właściwie to user napisał mi o tym na shoutboxie). Prawdopodobnie wystąpił po upgradzie forum do 3.0 bo na 2.3.x śmigało dobrze...

EDIT: Naprawione. Nie wiem dlaczego, ale IPB źle wykrywało mi Path to 'upload' directory. Poprawiłem ręcznie i jest dobrze. Problem rozwiązany :D

Dzięki DawPi za nakierowanie.

Edytowane przez Gexem
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.