Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Umieszczenie pliku w podkategorii

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Forfiter,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

pierwotnie utworzyłem kategorię do której dodałem plik.

Następnie ww. kategorii utworzyłem podkategorię.

Docelowo chciałbym w niej umieścić plik który znajduje się poziom wyżej.

Reasumując chciałbym przenieść plik z kategorii do podkategorii.

Jak to zrobić?

Proszę o instrukcję? 

Opublikowano

Z przeniesieniem plików do innej kategorii nie ma problemu ale nie mogę ich umieścić poziom niżej.

Tu na forum w zakładce pliki jest kategoria spolszczenia która zwiera podkategorię.

Ja również w ten sposób chciałbym zorganizować drzewo katalogów ale mimo utworzenia podkategorii nie mogę wysłać do nich plików znajdują się bezpośrednio w kategorii.  

Opublikowano

Niestety jeszcze nie.

Odnośnie opcji Wyświetlić listę plików.- jak dam ją na nie to pliki będące w niej są niewidoczne jak dam na tak pojawiają się.

To rozumiem.

Ale ja mam w tej kategorii utworzoną podkategorię i nie mogę przerzucić tam plików będących poziom wyżej.

Opublikowano

Czy pisząc edytuj masz na myśli aktualizuj.

Używając tej opcji mam jedynie wybór kategorii. Pliki mogę przerzucać między kategoriami ale nie mogę ich przenieść niżej bo na rozwijanym menu mam tylko listę kategorii.   

• Rozwiązanie
Opublikowano

ok

Już wszystko jasne. Po utworzeniu kategorii odfajkowałem widoczność czego z kolej nie zrobiłem dla podkategorii a tam domyślnie opcja widoczności była odfajkowana więc nie widziałem jej.

Dzięki za cierpliwość :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.