Skocz do zawartości

Problemy po aktualizacji z 3.2 do 3.4.6

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Gość seeyousoon,

Rekomendowane odpowiedzi

Gość seeyousoon
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Po aktualizacji forum z wersji 3.2.3 do 3.4.6 mam problemy.

1)

Podczas rejestracji przy klilknięciu na regulamin nic się nie wyświetla. Jeżeli ktoś wypełni jakieś pole podczas rejestracji to pole się nie podświetla ( zielono bądź czerwono - zależy )

2)

Chyba są problemy z JQuery, ponieważ jak wejdzie ktoś w obojętnie jaki temat na forum to przy wciśnięciu "Lubię to" nie pokazuje od razu że to lubimy tylko trzeba odświeżyć. Nie działa także tag " media " - nie wyświetla ramki z filmem tylko link do filmu.

Jest także problem z cytowaniem, jeżeli zacytujemy i damy wyślij to sypie się całe forum, dopiero po odświeżeniu wszystko wraca na miejsce.

Nie sprawdzałem wszystkich bbcode jeżeli coś będzie nie tak można prosić o jakąś paczkę z bbcode?

http://oebp.pl/forum

test123/test321

@edit

Znalazłem dodatkowy błąd. Przy pisaniu postu jest przycisk "Więcej opcji" tam jest dopiero "sajgon". Problemy z kodowaniem i wyświetlają się logi błędów u góry.

Edytowane przez seeyousoon
Gość seeyousoon
Opublikowano (edytowane)

Recz w tym że styl aktualizowany. Kilka luk związanych właśnie ze stylem zostały naprawione ale nie mogę sobie poradzić z bbcode.

Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 54 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 2956 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 31 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 2956 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 54 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 2956 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 31 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 2956 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 54 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode.php on line 1523 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 31 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode.php on line 1523 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 54 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode.php on line 1523 Warning: preg_match(): Compilation failed: range out of order in character class at offset 31 in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode.php on line 1523 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in /home/virtualki/20637/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141 
Edytowane przez seeyousoon
Gość seeyousoon
Opublikowano

Do Nich już wysłałem wiadomość ale tutaj mogę sie szybciej dowiedzieć. Po aktualizacji stylu znikło tzw. podwójne menu czyli miałem 2x forum, użytkownicy. Reszta to poprawki graficzne.

Także logowanie działa poprawnie, nie przenosi tylko od razu wyskakuje okienko. Dałem konto testowe żebyś mógł Ty lub ktoś inny zajrzeć i sprawdzić jak to dokładnie wygląda.

Tylko właśnie te bbcode - działa wszystko oprócz Media. ( jeszcze ta rejestracja -.- ).

Jeżeli tutaj nie uzyskam rozwiązania to poczekam na odpowiedź z Supportu i się podzielę - może ktoś mieć taki problem lub bedzie miał :D

• Rozwiązanie
Gość seeyousoon
Opublikowano

Dostałem odpowiedź.

upgradeFinish z Tools załatwił sprawe :) Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.