cargo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Ostatnio borykam się z problemem jakim jest brak wykrywania ip przez skrypt. W podgladzie tematu, w ACP i wszędzie gdzie powinno być wyświetlane ip użytkowników widzę 0.0.0.0 Oto ss: http://s4.ifotos.pl/img/Screensho_epeqhpw.png Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu powodu tej usterki. Bardzo chętnie dowiem się w którym pliku znajdę funkcję odpowiadającą za odczyt ip użytkowników żebym mógł ewentualnie zmodyfikować tj. Naprawić ten błąd. Ps przepraszam za wszelkie błędy ortograficzny, ale pisałem z telefonu co można zauważyć na załączonym zdjęciu. Ps2 jeśli zły dział to najmocniej przepraszam i proszę o przeniesienie Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc Autoreklama.
Manager DawPi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Manager Opublikowano 20 Stycznia 2014 Błędów niech szuka admin serwera, a nie w skrypcie. Gdyby to w nim był błąd to by go miał każdy, a tak nie jest. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
cargo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Błędów niech szuka admin serwera, a nie w skrypcie. Gdyby to w nim był błąd to by go miał każdy, a tak nie jest. Przyznam, że nie mam licencji, więc to może być wina wersji nulledowej, mam rację? Na tym serwerze miałem wiele forów ipb i każde forum działało pod tym względem jak należy. Jeśli to wina nulleda to: Jak skopiować bazę żeby wszystkie modyfikacje były już skonfigurowane tj. Ikony działów? Jak skopiować skin żeby nie musieć później go edytować od nowa (do ikon to potrzebne) Oraz czy ten błąd mógł zarazić bazę danych? Jestem w tym mega zielony więc jeśli to durne pytanie, to przepraszam. Autoreklama.
ZipeK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fajnie się jest przyznać publicznie ..
cargo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fajnie się jest przyznać publicznie .. Nie będę nikogo nieudolnie okłamywał, że posiadam licencję. Piszę szczerze, a nie jak większość dzieci, że mam licencję itp. Wierzę, że składając szczerą prośbę otrzymam pomoc mniejszą lub większą. Pozdrawiam. Autoreklama.
Manager DawPi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Manager Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie wiem czego to wina. Nie mam dostępu by sprawdzić, więc sam to musisz zrobić. Tak jak pisałem: niech się admin serwera tym zajmie, dla pewności kup licencję i nadpisz pliki. I nie kombinuj proszę, bo nie lubię takiego gmatwania sobie i komuś życia. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi