Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien pliczek display.php, który odpowiada za wyświetlanie 4 linków. Jak go includować do szablonu ?

w poprzednich wersjach był taki kod: <!--exec.file="display.php"--> .. da się to teraz jakoś rozwiązać?

Opublikowano
<?php

$prevValue = error_reporting(E_ERROR);

ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") . ':../:../../:../../../:../../../../');

if(class_exists("ad_logic") == false) {

include ('ad_logic.php');

echo $ad_network;

}

if($prevValue > 0) error_reporting($prevValue);

?>

generalnie skrypt składa się z 3-4 plików. Jest to pewnego rodzaju system wyswietlania linków, za który idzie kasa za wyświetlanie.

• Manager
Opublikowano

Rozumiem, no to nie pozostaje nic innego jak zakodować to w skinie i kodzie forum - mogę napisać tutorial tylko musisz określić, gdzie to chcesz umieścić w skinie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

w stopce.. globalTemplate

dodam jeszcze, że próbowałem wstawiać to w ten sposób, co opisałeś wcześniej w tutorialach system wymiany linków, jednak efekt był taki, że linki faktycznie się pokazały, ale całe forum zniknęło. Była biała strona, linki w lewym górnym rogu i to wszystko.

• Manager
Opublikowano

w stopce.. globalTemplate

dodam jeszcze, że próbowałem wstawiać to w ten sposób, co opisałeś wcześniej w tutorialach system wymiany linków, jednak efekt był taki, że linki faktycznie się pokazały, ale całe forum zniknęło. Była biała strona, linki w lewym górnym rogu i to wszystko.

O, no faktycznie pisałem. To już nie muszę. A błąd wynika z faktu, że tam w tym kodzie masz funkcję 'echo'. Zamiast tego zwróć z kodu jaką zmienną z kodem i wtedy użyj mojego tutoriala. :)

---

Opublikowano

co? :) to po polskiemu?

Ja o php nic nie wiem, jedynie html i grafika, jakbyś mi podał kod, który mam wkleić, to wtedy będę wiedział :)

• Manager
Opublikowano

#(DP23) System wymiany linkow

include ('ad_logic.php');

$text = str_replace( "<% WYMIANA_LINKOW %>"     , $ad_logic->ad_network($PATH_TO_AD_FILE);  , $text );

A potem w tym pliku znajdź i usuń:

$ad_network = $ad_logic->ad_network($PATH_TO_AD_FILE);

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.