Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zakładka w profilu - nie działa.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zrobiłem zakładkę w profilu. Mam modyfikacje "game" w której mam folder extensions, itd. Mam plik kartaGracza.conf.php oraz kartaGracza.php. Zawartość kartaGracza.conf.php:

<?php

if ( ! defined( 'IN_IPB' ) )
{
    print "<h1>Incorrect access</h1>You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded all the relevant files.<br />Author: Neproify <a href='http://www.farmclimate.pl'><strong>FarmClimate.pl</strong></a>";

exit();
}

/*
 * Kinda hackish, but didn't want to modify members_public_profile. Need to register language for pp_tab_issues
 */

/**
* Nazwa pluginu
*/

$CONFIG['plugin_name']	    = 'Karta Gracza';

/**
* zasób językowy dla zakładki
*/

$CONFIG['plugin_lang_bit']    = 'pp_tab_kartagracza';

/**
* Nazwa pluginu (musi być taka sama jak nazwa pliku {plik}.php)
*/

$CONFIG['plugin_key']		 = 'kartaGracza';

/**
* Pokazywać zakładkę?
*/

$CONFIG['plugin_enabled']	 = 1;

/**
* Kolejność
*/

$CONFIG['plugin_order'] = -2;

?>

Zawartość kartaGracza.php:

<?php
	if ( ! defined( 'IN_IPB' ) )
	{
		print "<h1>Incorrect access</h1>You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded all the relevant files.<br />Author: Neproify <a href='http://www.farmclimate.pl'><strong>FarmClimate.pl</strong></a>";
		exit();
	}

class profile_kartaGracza extends profile_plugin_parent
	{
		/**
		* Zwraca kod HTML
		*
		* @param array $member Informacje o użytkowniku
		* @return string
		*/
		public function return_html_block($member=array())
		{
			//zwracamy kod HTML
			return $this->registry->getClass('output')->getTemplate('skin_game')->kartagracza();
		}
	}
?>

I teraz gdy naciskam na zakładkę "Karta Gracza" w profilu nic się nie dzieje. Nie przechodzi do niej, tylko pokazuje się "ładowanie", znika i dalej jestem na starej zakładce. Pozostałe działają.

Posiadam również Szablon skin_game z bitem kartagracza:

Test

Chcę tylko sprawdzić czy to działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.