Skocz do zawartości

automatyczna obserwacja tematu

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam,

grupa ADM ma włączoną automatyczną obserwację nowo tworzonego tematu i tematu w którym administrator odpowiedział.

jak włączyć taką subskrypcję dla grupy użytkowników ?  chodzi tylko o to aby autor tematu (user) miał od razu włączoną obserwację po napisaniu...

nie chodzi mi o automatyczną obserwację wybranych działów forum....

//edit: właśnie zauważyłem, że u Was jest tak zrobione : ptaszek automatycznie zaznacza pole śledzenia tematu podczas jego tworzenia... :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

ale jak to globalnie ustawić użytkownikom - obecnym i przyszłym ? jak to zrobić z konta usera to wiem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

ok, dzięki. poczekam na odpowiedź Spanner'a - z nim nie muszę debatować a po co, dlaczego itp. jak pytam to wiem o co i w jakim celu. tylko nie wiem jak :)

można zamknąć.

pozdrawiam.

Edytowane przez Gość
  • Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Aha, no tak, bo facherzy nie dbają o ludzi tylko wciskają ciemnotę, byleby tylko było. Widzisz - ja mam inną wizję prowadzenia forum i tego supportu. Taka wiesz, trochę ambitniejsza.

Ale jak chcesz to daj to ludziom, na pewno będą uszczęśliwieni taką ilością powiadomień (jeszcze mi podziękujesz):

UPDATE members SET auto_track = 'immediate'

Jak masz prefiks w bazie to dodaj go przed 'members'.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.