Skocz do zawartości

białe tło prywatna wiadomość

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez bksch,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam problem z wysyłaniem prywatnej wiadomości polega on na tym:

Po wypełnieniu całego formularzu i kliknięciu "wyślij wiadomość" pokazuje się białe tło i nic się nie dzieje. Jako autor wiadomości nie mam żadnych informacji o takowej wiadomości lecz nasz odbiorca otrzymuje tą wiadomość wszystko pieknie działa lecz nadawca ma status "Opuścił konwersację". Stało to się dziś nagle bez przyczyny. Wcześniej nie miałem z tym problemu. Dodam, że pozostałe funkcje typu, podgląd wiadomości przed wysłaniem, przeglądanie starych wiadomości itp. działa bez problemu

W czym tkwi problem?

Edytowane przez bksch
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Warning: require_once(/.../public_html/mobiquo/lib/class_push.php) [function.require-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/virt102519/domains/cs-naoczni.pl/public_html/admin/sources/base/core.php on line 1151

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/.../public_html/mobiquo/lib/class_push.php' (include_path='/home/virt102519/domains/cs-naoczni.pl/public_html/ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/') in /home/virt102519/domains/cs-naoczni.pl/public_html/admin/sources/base/core.php on line 1151

Problem rozwiązany. Okazało się, że w dziwnych okolicznościach folder "mobiquo" zmienił swoje położenie i trzeba było go ponownie wstawić do /public_html/

@Jurij Dziękuje za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.