Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

punkt reputacji przy poście #2 /pola pod avatarem

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jakub,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam ogólny problem z polami pod avatarem przy poście. W załączniku dam screena jak chciałbym zrobić u siebie na forum (thewest-game.pl). 

Rangi takie jak na screenie, z tym że, jedna ranga nad avatarem i pozostałe pod (ta nad też jest i pod). U dołu może być jedna albo i więcej rang.

Takie cacuszko pokazujace punkty reputacji i poziom reputacji (pomocny, neutralny itd), chciałem jeszcze edytować ilość postów i dodac date dołączenia tylko nie moge znalezc opcji edycji. Bardzo prosze o pomoc, troche chaotycznie napisane.. gdyby coś pytać :)post-19517-0-26680800-1400193260_thumb.p

w skrócie chciałbym żeby to wygladalo tak jak jest na zdjeciu;)

Edytowane przez Amigo6
Opublikowano (edytowane)

Z reputacją sobie poradziłem, rangi też wgrałem.. powiedz mi jeszcze jaki plik jest odpowiedzialny za edycje wyglądu tzn gdzie zmienić kolejnosc/nazwe postów rang itp i jak dodać kiedy dany użytkownik dołączył do forum ;

i dziekuje;)

Edytowane przez Amigo6
Opublikowano (edytowane)

Wyświetlania zawartości pod avatarem,

np. 

data dodania (/rejestracji)

rangi (admin, uzytkownik...)

Edytowane przez Amigo6
Opublikowano

Możesz pokombinować przesuwając hooki od tego. Ale nie wiem gdzie się one "zaczepiają".

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

łatwe czy trudne zrobić trzeba ;)

musze jeszcze skasować napis Adminostrators pod avatarem z tego forum, zmienić nazwe Joined pon 12 maj 14 na Dołączył: 12.05.14, '5 postów' na Postów: 5  i to wszystko ustawić w takiej kolejności

rangi

reputacja

/jedno mi sie udało samemu zrobić, z resztą bez pomocy raczej nie dam rady zrobić

Edytowane przez Amigo6
  • Manager
Opublikowano

Czy możesz jakieś wielkie litery, kropki stosować i nie pisać tak chaotycznie? Czytać się tego nie da. Masz forum od tego, by w osobnych tematach umieszczać poszczególne pytania, a Ty walisz wszystko na kupę. Zamykam i czekam na poprawne tematy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.