Skocz do zawartości

Problem przy wgrywaniu images.xml

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Mucek,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam otóż taki problem ze nie moge wgrac pliku images.xml w ACP/WYGLĄD/WYGLĄD/ZARZADZANIE SKINAMI/IMPORT SKIN SET wyskakuje mi taki blad Wiadomość IP.Board Import Failed: Nothing to import! gdy chce wgrac do Import Image Set co moge zrobic w takiej sytulacji? jak moge wgrac ten plik? waga pliku ma 13mb a forum mam na hostingu 1and1 czy hosting nie jest problemem?

Edytowane przez mucek181
Opublikowano (edytowane)

Nazwa stylu AKTOLIA :) koszt 25$ kupilem bo nie ma wersji darmowej wiec malo kto na ten czas to bedzie miec i moje forum bedzie sie wyrozniac :D a pytanie takie mozna np wrzuci plik do ftp? i tak jak langue pack zrobic? jak tak to gdzie dodac ten plik i jak go uruchomic?

Edytowane przez mucek181
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Ok poradzilem sobie :) wydaje mi sie ze to winna hostingu ze to blokuje bo zamowilem sobie strone na xaa.pl aby to tylko zainstalowac i poszlo odrazu :) temat mozna zamknac :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.