Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

hook_php_version_min błąd po wejściu do ACP>Rozszerzenia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_min' in /home/users/test12/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3357

Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_max' in /home/users/test12/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3357

Warning: Illegal string offset 'required_applications' in /home/users/test12/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3371

Witam ponownie,

Mam nadzieję , że to już mój ostatni problem z przeniesieniem forum.  Po przejściu do ACP> Rozszerzenia wyskakuje taki błąd, co mogło by być przyczyną ?

Opublikowano

Wyłącz wszystkie rozszerzenia, potem włączaj po kolei i sprawdzaj jaki powoduj ten błąd. Wtedy:

• ponowna instalacja,
  • deinstalacja jeśli nie jest potrzebny.

Dzięki pomogło, nie chcę zakładać kolejnego tematu, mam pytanie po przeniesieniu forum na inny serwer (po przejściu do tematu) na końcu linku widnieje #entry287016 co może być nie tak ?

Opublikowano

To odnosnik do konkretnego posta. W tym przypadku do posta o id: 287016

Czyli rozumiem , że jest to w porządku ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.