kondzixd Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam. Mam problem z tą apką. Otóż zwykły użytkownik może usuwać nagrody innym użytkownikom. Nie znam się na edycji aplikacji ipb i chciałem zapytać jak ukryć ten button przed zwykłymi użytkownikami? Pozdro
Manager DawPi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Manager Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie możesz po prostu w ustawieniach danej grupy/tej aplikacji to wyłączyć? Nie chce mi się wierzyć, że autor o tym nie pomyślał. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Manager Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum Invision Power Board → Invision Power Board 4 → Modyfikacje - pomoc do Invision Power Board → Invision Power Board 3.4 → Modyfikacje - pomoc intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
kondzixd Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 No właśnie nie pomyślał i nie dodał. Są też inne opcje które widzą tylko administratorzy np "Nagroda UŻytkownika" do przyznawania nagród. Najlepiej byłoby przekopiować sprawdzanie z tego buttona "Nagroda UŻytkownika" na usuwanie nagród. Jest gdzies jakiś tutek jak zmienić kawałek modyfikacji?
Manager DawPi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Manager Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nieee noo - każdy może sobie ot tak usunąć nagrodę?! Nie ma takich tutów - to byłoby bez sensu. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi