Skocz do zawartości

Problem ze spolszczeniem Shoutboxa 1.4.1

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem ze shoutboxem zainstalowałem sb 1.4.1 (bo do 1.4.2 nie mogłem znaleźć spolszczenia) i wraz z nim spolszczenie, ale spolszczenie nie za bardzo działa. Jedynie w statystykach na dole forum jest wszystko ok.

GoCenter.pl 

Edytowane przez DawPi
Edycja tytułu.
Opublikowano

Ogółem nic nie jest spolszczone tylko w statystykach jest

0 aktywnych użytkowników dnia Shoutbox (w ciągu ostatnich 15 minut)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Spolszczenie wgrywałem tak jak należy pliki do ftp (upload) i xml w acp

• Manager
Opublikowano

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nic nie działa. Kompletnie nic. Wszystko zainstalowałem poprawnie, może coś muszę przestawić w ustawieniach ?

Opublikowano

Jak mam inaczej powiedzieć ? Wszystko co związane z SB nie działa nic nie jest spolszczone choć pobrałem spolszczenie do dobrej wersji z tego forum.

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Aha, to teraz przeczytaj jak się instaluje spolszczenie. Zapytasz pewnie gdzie to znajdziesz? Ano np. w opisie (!) tego pliku ze spolszczeniem (tutaj).

Nie wypada mi tego pisać, ale czasem ręce opadają - chciałbym znać Twój proces myślowy - "mam spolszczenie, więc wgram go w rozszerzeniach i będzie git". :%-):

• Lubię to 2

---

Opublikowano

Nie muszę być we wszystkim najlepszy :). Ty znasz się na tym i śmieszą cię takie drobnostki a w innej dziedzinie, na której ty się nie znasz ktoś śmiałby się z ciebie. 

Przyznaję racje moje niedopatrzenie. Wszystko ok, plusiki poleciały. Do zamknięcia

• Manager
Opublikowano

To nie tak. Po prostu jeśli jest wyraźny opis, a my wałkujemy 15 postów o tym to trochę przegięcie, że administrator nie potrafi wgrać spolszczenia i sam nie próbuje się kształcić.

Tyle. Wesołych.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.