ciamciaj Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam, szukałem w opcjach i nic nie znalazłem, w community też nie trafiłem na taki dodatek. Chciałbym pewien dział na forum ograniczyć tak, że tematy mogłyby tworzyć jedynie osoby od XX postów. Zastrzegam, że chciałbym, aby nie było to zrobione w ten sposób ze po XX postów dany użytkownik przenoszony jest do innej grupy i wtedy może tworzyć tematy. Czy ktoś spotkał się z takim dodatkiem? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale wchodzisz w fora->Ustawienia pisania na forum->Minimalna liczba postów pozwalająca na pisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tenechu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ten dodatek jest wbudowany już w opcje forum Fora - Ołówek przy interesującym Cie subforum - Ustawienia pisania na forum - Minimalna liczba postów pozwalająca na pisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versusx3 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ACP Fora Dany dział Klikasz w ołówek zakładka: Ustawienia pisania na forum :a: Minimalna liczba postów pozwalająca na pisanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciamciaj Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tę opcję znam. Jednak ja chcę żeby w danym forum użytkownik mógł odpowiadać bez danej ilości postów jednak zeby nie mógł stworzyć własnego tematu jeżeli nie ma XX postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manager DawPi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Manager Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie kojarzę gotowej modyfikacji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi