Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem z forum - gdy inni użytkownicy piszą do siebie, to do ich "konferencji" dodaje chyba losowo następnego użytkownika. W czym tkwi problem? Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Jeśli masz wersję 3.4.0 to być może jest bo bug - zaktualizuj forum do 3.4.7.

Właśnie zaktualizowaliśmy do 3.4.7 - i nadal ten błąd jest. W czym tkwi problem, bardzo proszę o pomoc.

Gość misterfajek
Opublikowano

@kontynuuje za @DamianD

Styl został zmieniony na domyślny. Lecz niestety nic to nie dało. ma ktoś jakieś inne pomysły?

Gość misterfajek
Opublikowano

No to i ja będę musiał tego spróbować ;p dzięki za informacje. Jak coś się nie powiedzie to jeszcze tu wrócę ;p

Gość misterfajek
Opublikowano

Hmmm... dawno tu nie zaglądałem. Chciałbym wrócić do problemu. Nie wiem dlaczego ale czy to mam 3.4.5, czy 3.4.7 a nawet 3.4.6 to i tak coś jest z tym pw. Nie wiek Ktoś może jakie pliki odpowiadają za PW?

Gość misterfajek
Opublikowano

Aktualnie Panel gracza samp. Forum Icon-> nie używam. Miałem też kilka rozszerzeń na nie wyświetlanie profilu zbanowanego, więcej nie pamiętam. Nawet wbić na nie nie mogę, padło samo z siebie ;/
Panele gracza były razem z GM serwera, były lipnie napisane. Musieliśmy je naprawić. Panele te też nie działały na skinach importowanych, więc musiałem przenosić każdy bit i css oddzielnie ze skinu do domyślnego.
Tak się zastanawiam ze to może być błąd przez panele, tylko nie wiem co mogą mieć panele do wiadomości ;/

Gość misterfajek
Opublikowano

Ale myślisz że może to być coś w tych panelach?

• Manager
Opublikowano

Pojęcia nie mam. To sytuacja z serii do dogłębnego sprawdzenia.

Skoro tak się dzieje w trybie bezpiecznym to wg mnie powinieneś napisać do IPSu - oni muszą to sprawdzić, wszak płacisz za support to masz.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.