Skocz do zawartości

Aktualizacja z 3.4.5 do 3.4.7

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Gość misterfajek
Opublikowano

Witam ponownie.
Chciałem aktualizować wersje forum. Postępowałem według jednego poradnika i tam pisało że wystarczy przenieść plik index.php z folderu upgrade no i tak postąpiłem, następnie przeszedłem na link mojastrona/a-dir-a/upgrade/index.php. 
Być może padnie pytanie dlaczego a-dir-a, jest to zabezpieczenie. 
Gdy przeszedłem na ten link wyskoczył instalator, no i oczywiście postępowałem zgodnie z instrukcją. Przy 3 kroku nie mogę zaznaczyć co chciałbym aktualizować.

Następnie zacząłem szukać innych poradników i natrafiłem na ten poradnik: http://forum.invisionize.pl/topic/45164-upgrade-z-345-do-347/?hl=aktualizacja#entry272266
Więc wrzuciłem wszystkie pliki które miałem oprócz conf.global.php.  Według tego poradnika powinna odpalić mi się aktualizacja w acp, która się nie odpaliła więc przeszedłem ponownie na tamten link i nadal nie mogę zaznaczyć co chciałbym upadować.

Zdjęcie:

4ru1Qsv.png

Gość misterfajek
Opublikowano

No i w tym tkwi problem że nie jestem Właścicielem forum i nie mogę wejść i pobrać. Wrzuciłem to co otrzymałem, a gościa teraz nigdzie nie widać. Zajmuje się tylko sprawami technicznymi. Może głupio zabrzmi to pytanie ale czy mógłby mi ktoś ta paczkę wysłać? ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.