djvox Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Mam jeden problem więc od razu przejdę do rzeczy: mam problem z prefiksami. „ADVANCED TAGS & PREFIXES” to nie to, gdyż to dodaje prefiksy przed tematami, a ja mam problem z prefiksami przed nazwami forów lub subforów. Można dodać zwykły napis, a mi chodzi raczej o „<span class="inf_bg inf_color> lub ipsbagde. To wygląda tak jak oczekuję, aczkolwiek w title wyświetla się ten kod, podobnie jak po przejściu do danego forum. Zauważyłem że sporo ludzi używa prefiksów w nazwach subforów, a title zmienia na stały tj. „Przejdź do forum”. To sprytny myk, ale i tak po przejściu do danego forum można zobaczyć kod. To powoduje też kłopoty z indeksowaniem przez wyszukiwarkę Google. Jako iż nie lubię zostawiać czegoś nie zrobionego na 100% proszę o jakąś poradę. Przekopałem się przez chyba wszystkie wyniki w google, i na waszym forum też. Może coś przeoczyłem, nie mam pojęcia, dopiero zaczynam przygodę z IPB. Z góry dziękuję Edytowane 18 Lutego 2015 przez djvox
Manager DawPi Opublikowano 18 Lutego 2015 Manager Opublikowano 18 Lutego 2015 http://community.invisionpower.com/files/file/5050-forum-name-colored/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 18 Lutego 2015 Manager Opublikowano 18 Lutego 2015 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum Invision Power Board → Invision Power Board 3.4 → Ogólny support IPB do Invision Power Board → Invision Power Board 3.4 → Modyfikacje - pomoc intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi