Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Przenoszenie forum z Lifenetu na OVH..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Forum po przeniesieniu rozsypane całkiem...

Nie ma co tu opisywac, bo za dużo by tego bylo. Forum jest zmasakrowane. Nie wiem co jest tego powodem.. Przenosiny wykonywałem według instrukcji z forum...

Link do połamanego forum

I co dziwne kodowanie działa tak że jest tylko posla litera "ó" reszata polskich znakow to "??"

Edytowane przez XQS
Opublikowano (edytowane)

W bazie jest OK. Sa tam polskie ż ć ę itp..

Edytowane przez XQS
Opublikowano

Znaki w bazie mam dobre.

Bardziej chodzi mi o to ze nie pokazjue użytkowików, i wogole nie ma Statystyk, i brakuje wiekszosci forum.. Chociażby Napisu w okinkach [Zaloguj] [Zarejestruj]

• Manager
Opublikowano

Ja tam wszystko widzę.

Dobra, na złe forum wszedłem. :)

Widocznie nie przeniosłeś plików językowych -> upewnij się, że znajdują się w folderze cache/lang_cache/.

Poza tym jesteś uparty - widzę, że nie masz znaków dobrze NA forum ( co mnie baza interesuje ), a nie zrobisz tego, co Ci link podałem. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Pliki językowe są na miejscu... Skiney rebulidowałem a dalej nie są normalne... Pustka w miejscu statystyk...

Znaki zostawie na koniec ;] Może preblem z nimi zniknie razem z problemem forum które jest posypane ostro...

• Manager
Opublikowano

Uu, ESET wykrył trojana na Twoim nowym forum.

2009-08-12 00:25:58	HTTP filter	file	http://forum.csns.zxy.me/cache/	HTML/Iframe.gen trojan	connection terminated - quarantined	DEV-ROOT\DawPi	Threat was detected upon access to web by the application: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.

Co Ty tam masz: http://forum.csns.zxy.me/cache/ ?

---

Opublikowano

Nie wiem co to za virus, ale juz usuniety. Zrobillem upgrade na IPB 3 ale kodowanie mi sie siadło...

Ten temat już chyba do zamknięcia...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.