Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem z obrazami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znacie może jakieś rozwiązanie aby poprawić wyświetlanie zdjęć, bo teraz jak otwieram to pojawia się bardzo duże zdjęcie w full jakości. Problem w tym, że to jest o wiele za duże, jest jakaś modyfikacja która będzie to korygować?

2. Czy znacie rozwiązanie aby wtyczka (SOS32) Upload Images 2.0.0 zapisywała mi pliki w formie orginalna-nazwa-pliku.jpg a nie przerabiała do jakiś cyfr ?

Pozdrawiam, dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Jeden problem, jedno pytanie= jedna odpowiedź :)

Problem numer 1. Jest taka modyfikacja i nazywa się IP BOARD Panel Administracyjny.

Ustawienia  >  Forums  >  Topics, Posts and Polls

Zmień wartości w:

Attached Image Options - Attachment image maximum size [width] , Attachment image maximum size [height]

na mniejsze.

Opublikowano

No właśnie nic to mi nie daja i wartości po wrzuceniu załącznika są takie same. 

Opublikowano (edytowane)

Tam jest więcej opcji. Załącznik a zdjęcie dodane do postu z zewnętrznego źródła to co innego. Może więc:

Ustawienia  >  Forums  >  Topics, Posts and Polls

Showing Posts"

Automatic resize image force size

?

Niemożliwe też by wartości po wrzuceniu załącznika były takie same przed i po zmianie opcji które podałem jako przykład w pierwszej odpowiedzi. Jednak jak teraz napisałem, załącznik a zdjęcie dodane jako grafika z zewnętrznego źródła, to są dwie inne opcje.

Edytowane przez semenedar