Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z edycją userów w ACP. Kiedy klikam ikonkę ołówka przy haśle lub mailu, pojawia mi się zielony komunikaci u góry 'Wczytuję' po czym znika i nic się nie dzieje... nie otwiera się żadne pole do edycji danych :)

• Manager
Opublikowano

U mnie to działa na testowym forum na wersji 3.0.2.

IPS dużo pozmieniał w ajaxie i ogólnie w wersji 3.0.2.

Spróbuj wejść na okno edycji użytkownika, po czym naciśnij CTRL+R. Wyjdź, wejdź ponownie w edycję usera i sprawdź wtedy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napisałem do IPB:

Ponoć to wina:

oraz dalszych modyfikacji podanych przed DawPi

AAAAA!

To teraz będzie pomysł na hooka, który pozwoli includować pliki do szablonu ^_^ ?

Dalej to już info dla DawPi:

Have you installed any mod on your board? I get some fatal errors from the ajax calls when I try to edit the fields you specified:

<b>Fatal error</b>: Call to a member function ad_network() on a non-object in <b>/home/www/forum_org_ex/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php</b> on line <b>560</b><br />

ad_network is not a default function of IPB as far as I know.

• Manager
Opublikowano

A jakbyś spróbował tak:

include ('ad_logic.php');

$ad_logic = new ad_logic;

$text = str_replace( "<% WYMIANA_LINKOW %>"     , $ad_logic->ad_network($PATH_TO_AD_FILE)  , $text );

---

Opublikowano (edytowane)

dodałem inculde <php> include ('display.php');</php>

Linki się wyświetlają, ale u góry strony i jest kilka błędów

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /xxxxx/display.php:7) in /xxxxxx/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93

96

100

101

102

ale mogę przynajmniej edytować hasła i maile ^_^

Edytowane przez mieciu
Opublikowano

eh, cokolwiek nie includuje, taki błąd się wyświetla, czy to będzie plik txt z czystym tekstem, czy php, i tak błąd się wyświetla.

Opublikowano

1. ja nie chcę nic dodawać do ACP. On już działa poprawnie, ponieważ przywróciłem starą wersję plików, którą wcześniej modyfikowaliśmy

2. Chodzi mi ponownie o system wymiany linków, tylko tym razem, żeby to działało z funkcji <php></php> - problem jest o tyle śmieszny, że includując plik do szablonu przez ten kodzik, wyświetlają mi się błędy, ale pojawiają się one przy każdym pliku, nieważne, co ma w sobie... zawartość tych plików wyświetla się, ale na górze forum i są błędy...

• Manager
Opublikowano

No tak, ponieważ skrypt wysyła informację, że coś już wysłało 'header'.

Tyle, że to nie temat o systemie wymiany linków, a edycji usera - ten problem jak rozumiem rozwiązałeś, tak? ^_^

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.