Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Ignorowanie/ukrywanie subfor przez dowolnego użytkownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne pytanie, gdyz nie moge nic na ten temat znalezc.

W vB byla mozliwosc, ze kazdy z uzytkownikow w ustawieniach profilu zaznaczal sobie, ktore kategoria/fora/subfora chce ignorowac. Po zatwierdzeniu wybranych rzeczy nie pojawialy sie one na stronie glownej ani w "Wyswietl nowa zawartosc".

Przy kilkudziesieciu kategoriach (dajmy na to jedna z nich to glowna kategoria Samsung), po 20 subfor w kazdej (w tej akurat poszczegolne modele telefonów) mozna byo zaznaczyc sobie te modele telefonu, które mnie zupelnie nie interesowały, a zostawic te, ktorymi jestem zainteresowany. W rezultacie na glownej stronie forum to co mnie nie interesowalo, bylo ukryte i nigdzie nie zawadzalo (wyswietlanie w najnowszych postach nie jest istotne akurat, rozchodzi sie tylko o wyglad strony glownej).

Czy jest taka mozliwosc w IPB w jakis sposob ? Wiem, ze moge sobie za pomoca (-) ukryc caly dzial, ale to jednak nie to. Wtedy mam ukryte wszystko, a chcialbym dajmy na to ukryc 18 z 20 modeli telefonów w tej przykladowej kategorii Samsung i miec na glownej tylko te dwa subfora, ktore mnie interesuja.

Oczywiscie obowiazkowa opcja, ze kazdy z uzytkownikow dostosowywuje to we wlasnym profilu pod siebie jak chce.