Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nulledom nie pomagamy. Jak "dojdzie" licka to pobierz z IPS Marketplace to nie będziesz miał problemów. To tyle z mojej strony.

Pierwsze słyszę  :icon_surprised:

Swoją drogą ciekawi mnie legalność Twojego forum, bo nie wiem od kiedy pobiera się forum z IPS Marketplace, zawsze myślałem, że robi się to w CA. Do tego te wszystkie modyfikacje, kilka płatnych styli zmienianych codziennie :v. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień, ale to nie temat od tego.

Błąd nie leży po stronie forum (tak, nawet jeśli jest to nulled  :blind:) tylko ze stylem jest coś nie tak. Co to za styl? Pobierałeś go z tak samo niepewnego źródła jakim są strony z warezem do IPB? Wcześniej ten styl działał?

Opublikowano (edytowane)

(Licencje mam ale wygasla. Dokladnie nie pamietam skąd brałem skrypt, ale jednak jest legalny.)To jest styl Spark 3 by WebKolo. U siebie nie mialem z nim problemow.

Edytowane przez X3nO
Opublikowano (edytowane)

Tak, wczesniej dzialal, po wgraaniu kopii zapasowej tak mam. Dodam jeszcze, ze jak wchodze w plik css stylu to caly czas mi sie laduje i laduje. Nie chce sie wczytac ipb_styles.css 97f1192a3656.png Po wgraniu innego stylu mam cale biale tlo  T_T

Edytowane przez SlasherSTG
Opublikowano

Jak wrzucasz kopię wrzuć tylko .XML i images.XML bez replacement.