Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Jak ustawić duże i małe litery w linku

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez C47,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

jak ustawić duże i małe litery w linku? teraz jest tak, że wszystkie zamieniane są automatycznie na małe a jak ustawić aby było to ustawiania tak jak w tytule tematu? czyli duża litera to duża i nie jest zamieniana na małą.

Korzystałem z tego: http://www.forum.tweaks.pl/Duze-i-male-litery-w-adresach-url-forum-IPB-t53130/nawet wyczyściłem cache i dalej wszystkie litery są małe

edit: w niektórych miejscach sa małe a w niektórych małe i duże...

Edytowane przez C47
Opublikowano (edytowane)

Właśnie problem w tym, że raz są zmieniane a raz nie i nie wiem od czego to zależy.

Miały być zmieniane zależnie od tytułu tematu tak jak w tym poradniku. Teraz jest tak, że przykładowo w temacie jest duża litera to ją widzi i dodaje tą literę do linku a w innym temacie już jej nie dodaje do linku.

Edit: nie wiem od czego to zależy ale po którymś z kolei czyszczeniu pamięci podręcznej zaskoczyło...

Mam za to drugi problem, do linków zaczęły dostawać się znaki których (chyba) nie powinno tam być, na przykład przecinki, dwukropki, jak ktoś doda do tytułu "buźkę" :) to ją dodaje do linku... Wydaje mi się, że tak być nie powinno, prawda?

Edytowane przez C47
  • Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

Dobra, rozwiązałem problem i zapytalem autora poradnika :D

Edytowane przez C47
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.