Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Forum testowe.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale mam pytanie.

Czy można zrobić forum testowe za darmo, aby trochę obczaić co i jak? Np. na tym silniku ipb

Opublikowano

A od czego zacząć? Mam już tą stronę. Tylko właśnie pytanie od czego zacząć, jakieś linki/poradniki

Opublikowano

Podajesz swojego maila, klikasz guzik CREATE MY DEMO i na maila dostajesz instrukcje szczegółowe co robić, jak żyć...

Mam już konto :)

Ale chce najpierw spolszczyć, da radę?

Opublikowano

Nie bardzo, bo na ich ftp w chmurze nie możesz niczego nadpisywać... Z resztą po co spolszczać coś, co za 5 dni przestanie być używalne? Ot, przejrzyj sobie opcje, połaź po ACP, przetestuj co Cię interesuje... Podstawowa znajomość angielskiego i tak Ci się przyda (chociażby do kontaktu z supportem lub czytaniem instrukcji modyfikacji etc. ) więc... jak nie znasz angielskiego to google translate, a potem tak czy siak czeka Cię nadrobienie zaległości, bo bez angielskiego dzisiaj to...

917_54bd707bd8095.jpg

Opublikowano

No to prawda, podstawa angielskiego to połowa sukcesu, dlatego lepiej nie streszczaj forum a sam się nauczysz, jak Cię będzie to interesować ja głównie grając i bawiąc się forum nauczyłem się angielskiego, zawsze byłem noga w szkole -a teraz śmigam ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.