Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie dodatki jakie są pod avatarem w tematach czyli te co sam dodałem w Custom Profile Fields chalbym aby były automtycznie ukryte, dopiero po kliknięciu w przycisk Odkryj pojawiały by się te dodatkowe informacje. Odkryj/Zakryj

• Manager
Opublikowano

W chwili obecnej taka modyfikacja nie jest dostępna. Jednako kojarzę, że coś takiego do IP.Board 2.x było. Jakbyś znalazł opis tej instalacji to być może mógłbym to przenieść do 3.x. :(

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Niestety tego kodu nie można zastosować w IP.Board 3.x. Jako, że z .js nie jestem orłem to musisz poczekać na odpowiedź ze strony kogoś, kto taką wiedzę posiada. Np. Wareczka. :P

---

Opublikowano

a jest jakiś inny sposób na rozmieszczenie tego co znajduje się w custom? bo teraz brzydko to wygląda mam naciapane wszystko jedno pod drugim, we wcześniejszej wersji ładnie można było to wyśrodkować i oddzielić, a teraz wszystko jedno pod drugim i mało tego do lewej strony.

Opublikowano

hmmm no to przy okazji wpadłem na pomysł aby zrobić to w postaci Karty to co ma się przy nicku .

Np Zrobić pod avatarem napis Więcej Informacji a obok napisu ikonka po kliknięciu w nią otwierała by się karta z treścią jaka znajduje sie w Custom Profile Fields.

Pewnie ciężkie do zrealizowania? :P kto się podejmie wyzwania hmmm widzę las rąk :P

• Manager
Opublikowano

Dlaczego sam nie spróbujesz? Nikt tutaj nie ma różdżki - takich rzeczy nie robi się od pstryknięcia palcem. Trzeba poszukać, popróbować, spędzić nad tym czas.

Oczywiście, że mamy pomagać, ale dość często jest to mylone z wyręczaniem. Rozumiem napisać coś w PHP czy .js, nie każdy to może potrafić, ale jakiś HTML? No way. :P

---

Opublikowano

a kto powiedział że nie spróbuję, ale potrzebuje kilku wskazówek.

Od czego zacząć i gdzie co szukać bo z tym mam największy problem, nie wiem co i za co jest odpowiedzialne :P

• Manager
Opublikowano

To akurat jest najprostsze:

ACP > Wygląd > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > ( wybór skina ) > Zarządzaj szablonami i CSS-em > Główne szablony >> userInfoPane

---

Opublikowano (edytowane)

raczej chodziło mi o okienko pod tą ikonką co się kryje user_popup.png po kliknięciu wyskakuje ładna karta z informacjami o użytkowniku, takie coś chciałbym zmontować pod informacje Custom Profile fields, gdzie tego szukać?

gdzie szukać kodów tej karty oraz treści zawarte w tej karcie?

DawPi a może da rade dodać info Custom Profile Fields do tej karty ?? gdzieś pod spodem

Edytowane przez TechnoDream