Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd 503 przy wgrywaniu plików

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Gość,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

z dnia na dzień pojawił mi się dość dziwny błąd - nie mogę dodać obrazów do ip.gallery i załączników do postów na forum :

post-16831-0-50178200-1441913461_thumb.p

post-16831-0-24612000-1441913467_thumb.p

Kończy się wszędzie - wgrywanie przerwane Błąd503)  -w logach brak błędów. Zmian w konfiguracji nie było, hostmaster twierdzi że to nie jego wina. Support IPS pomimo aktywnej licencji ma już 3 dzień mnie w nosie i nie wiem jak rozwiązać problem. Ktoś może mnie wspomóc ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jaką masz prędkość uploadu? Bo to może być wina hostingu (zbyt krótki czas na wykonanie żądania) albo zbyt wolnego uploadu. I sprawdź sobie w acp => zaawansowane => diagnostyka => przegląd => zawartość php.ini jakie masz wartości:

• post_max_size,
  • upload_max_filesize

I w razie potrzeby zwiększ je.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Sprawa wyjaśniła się, najpierw :

Witam,
Dziękuję za oczekiwanie.
Uprzejmie informuję iż my jako zenbox nie widzimy żadnych problemów, wszystko po stronie serwera funkcjonuje poprawnie, nie wprowadzaliśmy żadnych zmian na serwerach w ostatnim czasie. 
Zasoby również nie są przekraczane przez Pana konto.
Ze względu na to iż IPboard jest płatnym rozwiązaniem proponuję się skontaktować z supportem ipboard.

a następnie :

Witam,
Uprzejmie informuję iż problem występował po stornie naszego serwera, najmocniej przepraszamy za nasz błąd. 
Problem zniknie za maksymalnie 15 minut.

Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.