Manager DawPi Posted December 27, 2015 Manager Posted December 27, 2015 Hej, noszę się z zamiarem kupna projektora. Wymagania i zastosowanie: - tani dobry - oglądanie filmów, meczy - bardzo okazyjne, - możliwość obsługi kart SD i/lub port USB, - głośniki. Chyba tyle. Ktoś coś może polecić z własnego doświadczenia? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
skorzek Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 A matę projekcyjną też planujesz kupić? Bez tego ani rusz.
Manager DawPi Posted February 7, 2016 Author Manager Posted February 7, 2016 Tak. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
skorzek Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Ale kupiłeś już, czy dopiero planujesz? Pytam, bo sam mam InFocus IN118HDa i chcę dokupić matę projekcyjną. Zastanawiam się czy taka jak ta http://www.uchwyt.pl/produkty/ekrany-manualne/ekran-rozwijany-recznie-nobo-150-x-1138.htm Czyli ręcznie rozwijana to dobry pomysł? Nie ukrywam, zależy mi na niskiej cenie.
Recommended Posts