Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem po konwersji z phpbb przemo do ipb 2.3.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz sprawdziłem ponownie całość i jest na bank zrobione.

Opublikowano

czyli w acp ustawienia dat dac revert a w plikach zmienic te wpisy co robilem na pl tak?

Opublikowano

Skopiowałem pliki i nadal niema widoczne ale co mnie dizwi nowi użytkownicy juz maja wpisana date rejestracji

Opublikowano

No obecnie konwersja na ipb 3 odpada może kiedyś. Ok olejmy juz to az tak wazne to nie jest.

Ale nie wiem czy w tym temacie ale urodzilo mi sie cos. Mod thanks advence i jak klikam na gwiazdke to pojawia mi sie

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/extreme/domains/przepisnasalatke.pl/public_html/sources/action_public/thanks.php on line 204

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/extreme/domains/przepisnasalatke.pl/public_html/sources/action_public/thanks.php on line 212

post-216-1251206197,3881_thumb.jpg

Opublikowano

Ok dziekuje za pomoc i jakbyś się natknoł na jakiś pomył co to rozwiąże z tymi datami to chętnie przyjmę.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.