Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błędne indexowanie po przeniesieniu forum na inny hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie!

Przeniosłem forum z proserwery na blazingfast'a, wszystko zgodnie z normami i zdrowym rozsądkiem. Wszystko było cacy, do przebudowy prawdopodobnie działów.

Była informacja aby przeładować cache, więc z rozbiegu przeładowałem pliki furl (nie jestem pewien czy przez to) i po wejściu na główną stronę forum index.php działa normalnie, wszelakie rzeczy się wyświetlają content wraz z tematami działa, wyświetlają się także mysql dobrze został przeniesiony. I dochodząc do setna, klikając na JAKIKOLWIEK dział na forum wyskakuje błąd [#404] "Nie udało się odnaleźć strony, którą próbujesz wyświetlić. Kliknij tutaj, aby powrócić do strony głównej", również chciałbym zauważyć, iż w tematy i posty mogę przechodzić swobodnie (jeżeli znajdują się one w ostatnich tematach przy działach, lub przechodząc poprzez profil użytkownika)...

Nie mam pojęcia czy to będzie od furla czy też nie

Proszę o pomoc!

Pozdrawiam

Opublikowano

Myślisz, iż jest to problem wewnętrzny? Dodam, iż w pliku coinfglobal mam $INFO['use_friendly_urls']            =    '1'; i pomimo zmian na 0 i tak nie działa indexowanie (tak jakby wgl nie było działów w nwm... bazie?)

Opublikowano (edytowane)

I w tym jest problem, gdy wpisuje frazę FURL nie wyszukuje mi tego...

Tutaj załączam screena:

@@EDIT:

Dodam, iż dodałem testowo nową kategorię i dział ze wszystkimi uprawnieniami w dziale i nie mogę w niego wejść...

Edytowane przez hrs
Opublikowano

@@Edit. znalazłem tą opcje ale ona jest wyłączona a problem jest ciągle, tak samo próbowałem ją włączyć i zobaczyć czy działa, lecz po włączeniu to już wgl nie działa żaden dział ani temat.