Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wam,

Mam ogromny problem z tłumaczeniem. Jakiś czas temu pisałam temat dotyczący tabelki, a dokładniej ten: KLIK i nadal go nie rozwiązałam, natomiast wiem już, co jest przyczyną. Utworzyłam sobie testowe forum, wrzuciłam tłumaczenie z invisionize i wszystko jak najbardziej działa poza drobnym błędem (brakiem spacji na liście z graczami przy czasie). Aktualnie używam tłumaczenia, które jest wrzucone na invisionpower.com i to niestety jego wina. Na forum testowym tak jak piszę, wszystko działa. Na tym, które widać w moim profilu już nie. Próbowałam wysłać nową wersję (pliki od Was) i zastąpić te klucze, ale to nie pomogło. Utworzyłam też osobny język z lokalizacją Polski i najprawdopodobniej klucze pobierają się z pierwszego utworzonego na podstawie tej lokalizacji języka, ponieważ kiedy zrobiłam polski na podstawie US tabelka działa, ale wszystkie rangi, działy, pluginy i nawet flaga są pod US... Czy da się to jakoś ominąć bez usuwania aktualnego polskiego? :( Domyślam się, że jakiś klucz mógł się zmienić wraz z aktualizacją, skoro u Was jest nowe tłumaczenie specjalnie nazwane 4.1.16.1.

Link do tłumaczenia z IP.com: https://invisionpower.com/files/file/7636-polish-translation-for-ips-community-suite-4/

Edytowane przez HardStajlowa
Opublikowano

Za każdym razem coś się zmienia, nawet w istniejących fazach. Daj dane do konta testowego. Ale skoro z naszym tłumaczeniem nie ma problemu, to nasuwa się tylko jeden wniosek ;)