OzikGames Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam , Mam mianowicie taki problem ma forum ipb 3.4.7: mam 2 style , mam 1 domyślny i chciałbym go zmienić na ten 2 bo jest ładniejszy, a ten który jest domyślnym usunąć Jakieś rady? Bo w ustawieniach nie ma zmień styl na domyślny
Jurij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie możesz usunąć domyślnego stylu, możesz go ukryć. Poza tym są opcje, żeby ustawić dowolny styl danym grupom. Więc ustaw ludziom ten styl co powinien być, ukryj domyślny i po sprawie.
OzikGames Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 34 minuty temu, Jurij napisał: Nie możesz usunąć domyślnego stylu, możesz go ukryć. Poza tym są opcje, żeby ustawić dowolny styl danym grupom. Więc ustaw ludziom ten styl co powinien być, ukryj domyślny i po sprawie. Zamykaj , reinstalacja forum
Jurij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.
Rekomendowane odpowiedzi