Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd wczytywania aktywności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasi użytkownicy raportują bardzo dziwny błąd na stronie aktywności (nieprzeczytana zawartość). Błąd występuje na domyślnej skórce. Potestowałem trochę i można go wywołać np. wchodzą na stronę:

https://www.audiostereo.pl/discover/unread/?&stream_read=all&stream_date_type=relative&stream_date_relative_days[val]=365&stream_date_relative_days[unit]=d&stream_classes[IPS\core\Statuses\Status]=1&stream_classes[IPS\forums\Topic]=1

i przełączając opcje w pierwszym filtrze na zmianę Pokaż mi:

- zawartość

- zawartość, komentarze

Co ciekawe błąd występuje na polskiej wersji, gdy zmieniłem język na ENG przestał się pokazywać...

error with loading content.png

Opublikowano

Błąd można wywołać też klikając Pokaż więcej pod podanym linkiem na dole strony.

Opublikowano

O dzięki, jednak nie jestem sam i to nie my coś skopaliśmy tym razem :) Zaraz przestetuję.  To, że to tłumaczenie to doszedłem już sam wczoraj, ale to oczywiście za mało aby rozwiązać problem.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.