Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, coś to forum moje jakieś pechowe jest, nic się tam nie grzebie i samo z siebie pada co jakiś czas. Jak byłem na 2.x to miałem co rusz jakiś Driver IPS Error, a teraz z kolei mi się pojawił inny błąd. Za każdym razem jak klikam w jakiś temat pojawia się błąd, cytuję:

302 Moved

The document has moved here.

Po kliknięciu na link 'here', nic się nie dzieje.

Jakakolwiek pomoc byłaby mile widziana, bo zaczynam się poważnie zastanawiać nad przejściem na vBulletin.

edit: no cóż, jednak ktoś coś po mnie robił, z zapisku w notatniku administracyjnym wynika, że znajomy zaktualizował template i dodał banner... wątpie, żeby to mogło mieć cokolwiek wspólnego, po prostu podaję najwięcej możliwych informacji

edit2: znalazłem coś podobnego w internecie, jednak o ile potrafię zrozumieć to o czym ten człowiek pisze po angielsku, to nie bardzo rozumiem gdzie takie komendy miałbym dodawać -> http://www.webmasterworld.com/apache/3168344.htm

Edytowane przez Bolec
  • Manager
Opublikowano

Witaj,

akurat argument o vB nie jest dobry, jeśli nikt nigdy wcześniej tego forum nie ustawił porządnie, robił akcje, o których pojęcia nie miał etc.

Co masz w pliku .htaccess?

Poza tym co normalne, że jak otwieram temat to nie widzę postów u Ciebie na forum?

Robiłeś jakiś upgrade albo coś i od tego czasu dzieją się takie błędy?

Odnośnie editów: ustalmy najpierw, co robiliście dokładnie z tym forum, bo to szukanie igły w stogu siana, jak nie napiszesz więcej informacji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Temat można zamknąć/usunąć/gdzieś przenieść. Wszedłem dziś na forum i działa. Z tego co widziałem logował się root admin i coś tam działał, ale poza usunięciem kilku nieużywanych podfor nie widziałem, żeby robił tam coś konkretnego. Nie wiem co było przyczyną i nie wiem co on zrobił, że je naprawił. Konktakt z nim jest praktycznie zerowy.

Przepraszam za zawracanie głowy, ja chyba zrezygnuję z pomocy w zarządzaniu tym forum, bo ono chyba jest nieźle namieszane jeśli chodzi o ustawienia i czasem odnoszę wrażenie, że działa na słowo honoru. W porównaniu z moim, dużo większym forum, którego jestem jednym z twórców i które chodzi na vB, to na tym forum, z którym mam ciągle kłopoty nie ma praktycznie żadnej organizacji.

Jeszcze raz przepraszam za kłopot, problem najwyraźniej rozwiązany.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.