Szczepan87 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Witam poszukuję osoby która wykona dla mnie stronę społecznościowa wraz z forum oraz szata graficzna. Tworzenie profilu przez użytkownikow informacje o sobie Dodawanie filmów zdjęć możliwość stworzenie ukrytej galeri Dodawanie znajomych Tworzenie grup, wydarzeń Wyszukiwanie po wieku, miejscowości oraz odległość Strona kierowana dla osób 18plus. Jako przykład mogę podać w wiadomości prywatnej link do podobnej storny która mnie interesuje. Edited July 10, 2022 by Szczepan87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted July 10, 2022 Manager Share Posted July 10, 2022 IPSlink.pl dev's chętnie podejmie się tego zlecenia. Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu oraz rozbudowie skryptu IP.Board/Invision Community o nowe funkcje, a także w administracji samym forum. W przypadku zainteresowania tą ofertą, proszę o kontakt. Wystawiam FV. Kontakt: ticket: www.support.ipslink.pl (preferowane) mail: biuro [at] ipslink.pl tel: (48) 505-104-397 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepan87 Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Niestety nie mogę wysłać ticket. Wyslalem wiadomości priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts