Sevence Opublikowano 26 Maja 2023 Opublikowano 26 Maja 2023 Witam, Poszukuje wtyczki lub kogoś kto taką napiszę. Chodzi o ranking użytkownika z podziałem na posty, like, tematy z podziałem na dzień/tydzień/miesiąc/ogólne. Taka wtyczka jak na pecetowiczu z reputacją tylko rozbudowana o tematy i posty. Jeśli taka nie istnieje to szukam kogoś kto mi takie rozwiązanie napisze. Chcę uzyskać taki efekt: Proszę o kontakt w temacie lub na pw.
Manager DawPi Opublikowano 26 Maja 2023 Manager Opublikowano 26 Maja 2023 Taka jak na pecetowicz.pl? Dobrze zrozumiałem? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sevence Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 Tak, tylko rozbudowany o tematy i posty. Tak jak na załączonym obrazku.
Manager DawPi Opublikowano 26 Maja 2023 Manager Opublikowano 26 Maja 2023 Ten obrazek masz skądś czy to Twój szkic? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sevence Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) To mój projekt. To tylko wersja poglądowa aby pokazać o co mi chodzi. Tak ma wyglądać ten widget podział czasowy i na górze podział na reputacje, tematy i posty. Edytowane 26 Maja 2023 przez Sevence
Manager DawPi Opublikowano 26 Maja 2023 Manager Opublikowano 26 Maja 2023 Jak tu takiego znajdziemy: https://invisioncommunity.com/files/ To nie ma na 99% dostępnego online i trzeba by to przenieść do naszej Giełdy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sevence Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) Przejrzałem cały marketplace i na 100% nie ma takiego rozwiązania. Szukam kogoś kto stworzy dla mnie taką wtyczkę, która będzie obługiwała w takiej formie jak na obrazku czyli reputacja, tematy i posty ranking z podziałem na ten czas dzień tydzień miesiąc cały czas. Jak chcesz się tego podjąć to chętnie nawiąże współprace. Edytowane 26 Maja 2023 przez Sevence
Split Opublikowano 26 Maja 2023 Opublikowano 26 Maja 2023 2 godziny temu, Sevence napisał(a): Przejrzałem cały marketplace i na 100% nie ma takiego rozwiązania. Szukam kogoś kto stworzy dla mnie taką wtyczkę, która będzie obługiwała w takiej formie jak na obrazku czyli reputacja, tematy i posty ranking z podziałem na ten czas dzień tydzień miesiąc cały czas. Jak chcesz się tego podjąć to chętnie nawiąże współprace. Zapraszam na pw.
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 Zrobione: 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Split Opublikowano 29 Maja 2023 Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) A ja dodatkowo wspomnę że nie polecam współpracy z tym użytkownikiem. Wykonałem na zamówienie dla niego takie statystyki co w pierwszym poście a 10 minut temu napisał że rezygnuje z zamówienia bo znalazł tańsze rozwiązanie. Edytowane 29 Maja 2023 przez Split
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 Jaką mieliście umowę? Przecież można to egzekwować. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Split Opublikowano 29 Maja 2023 Opublikowano 29 Maja 2023 4 minuty temu, DawPi napisał(a): Jaką mieliście umowę? Przecież można to egzekwować. Umowa słowna niestety, bez zaliczki. Konwersacja przesłana na twoje pw.
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 Wrzuć to do MP IPSu to Ci może pójdzie w paru kopiach. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi