Pawel_15 Opublikowano 28 Maja 2023 Opublikowano 28 Maja 2023 Jeżeli zły dział to bym prosił oczywiście o przeniesienie we właściwy Działam na domyślnym stylu i albo coś zepsułem albo styl nie do końca działa prawidłowo. Chciałbym aby pola z nazwą tematu, jego treścią plus opcje moderatora (zamknij, otwórz, przypnij etc) miały obramowanie takie jakie występuje na tym forum. Brak tych obramowań wygląda trochę słabo i powoduje dezorientację. Gdzie ogarnąć to ustawienie?
Manager DawPi Opublikowano 28 Maja 2023 Manager Opublikowano 28 Maja 2023 Od tego nie ma ustawienia - coś w CSS popsułeś. Co dokładnie zmieniałeś? Cofnij zmiany z custom.css i zobacz czy wtedy działa. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pawel_15 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Opublikowano 28 Maja 2023 Cała zawartość pliku custom.css jest raczej krótka: /** * This file is for your custom CSS. * This file is not modified or overwritten during upgrades */ Opcja przywróć nie jest aktywna bo nic tam nie było zmieniane.
Manager DawPi Opublikowano 28 Maja 2023 Manager Opublikowano 28 Maja 2023 Aj, dobra, to jakie masz mody na forum poinstalowane? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pawel_15 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Opublikowano 28 Maja 2023 Jeden jedyny Chatbox FREE od onlyME.
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 OK, masz włączone jakieś cache? Styl edytowałeś? Jakieś bity? P.s. brakuje Ci pliku favicon.ico. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 Tam też widzę "dziwne" odwołania do pagespeed - włączałeś takie coś po stronie serwera lub CF? https://stackoverflow.com/questions/4997217/pagespeed-caching-css-annoying-to-develop intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pawel_15 Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Opublikowano 29 Maja 2023 Tylko kolorystykę edytowałem, obecnie w ramach prób przywróciłem wszystkie kolory do stanu "fabrycznego". Z cache nic nie działałem, strona nie siedzi za Cloudflare. Jedyne z czym trochę się męczyłem to konfiguracja zapiera (obecnie wyłączone) w celu integracji z fejsem i podłączyłem statystyki Google Analytics. Konfiguracja zapiera chciała różne dziwne rzeczy których do końca nie rozumiałem. Najprościej by było to przeinstalować i postawić od nowa ale wolałbym naprawić istniejące
Manager DawPi Opublikowano 29 Maja 2023 Manager Opublikowano 29 Maja 2023 To skąd to co pokazałem na screenie? Ten fragment pagespeed? Nie mówię, że to powód, ale u nas tego nie ma: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pawel_15 Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Opublikowano 29 Maja 2023 5 godzin temu, DawPi napisał(a): Tam też widzę "dziwne" odwołania do pagespeed - włączałeś takie coś po stronie serwera lub CF? Trafiłeś w sedno Miałem włączony moduł pagespeed w panelu administracyjnym, Webh oferuje takie coś do lepszego działania stron. Poprzednia strona była na Elementorze a że serwer jest solidny to rzadko ląduję w panelu. I tak sobie ta opcja była zaznaczona. Odznaczyłem i ramki wróciły, w końcu to wygląda porządnie Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi