Skocz do zawartości

Wyniki wyszukiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wiemy w wynikach wyszukiwarki pokazywana jest czesc posta i teraz motyw jest taki ze dostalem info od urzytkownika ze widzi tam posty z dzialu do ktorego nie ma dostepu, nie mowiac juz o tym ze nie widzi tego dzialu.

teraz pytanie czy to jest jakis blad konfiguracji forum ze takie wyniki sie pojawiaja?

Everybody is ignorant, only in different subjects.

Opublikowano (edytowane)

pisze w dobrym dziale

mozna miec wiele for z roznymi numerkami co wynika z licencji jakie sie na nie ma

Edytowane przez mirc

• Manager
Opublikowano

Wg mnie to on ma prawa użytkownika, ale zapisane 'po' wymuszonej masce - radziłbym sprawdzić to w pierwszej kolejności. Piszę z adminem chyba już martwego supportu IP.Board, wiec na pewno wiesz o co chodzi. <_<

(Edytnij sobie profil, bo wrócił problem z edycją sygn przez admina - nie parsuje).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

tak martwego hehe

jakos nie specialnie sie interesowalem 3.0.x i dopiero ostatnio zmienilem i taki motyw wyslkoczyl

ale nawet jak by mial wymuszana maske to nie zmienia faktu ze taki efekt nie powinien wystepowac

ps co do siga wlasnie to zauwazylem

• Manager
Opublikowano

No właśnie powinien - może ma inną maskę niż przypisana do jego grupy z dodatkowymi uprawnieniami.

Na moje to powinieneś zebrać więcej osób z jego grupy i sprawdzić to.

Wg osądu jednej osoby średnio dobrze można to zdiagnozować. Choć nadal się upieram przy maskach.

---

Opublikowano (edytowane)

user jest moderatorem ma tez 2 grupe ustawiona nie ma overida na maski i obie grupy nie maja zadnego dostepu do danego dzialu

ps dostaliscie jakos szybciej 3.0.4?

Edytowane przez mirc

Opublikowano

napewno nie ma dostepu bo uzycie wyniku wyszukiwania zglasza blad dostepu do danego dzialu co by wskazywalo na bledne dzialanie wyszukiwarki

• Manager
Opublikowano

ps dostaliscie jakos szybciej 3.0.4?

<_<

napewno nie ma dostepu bo uzycie wyniku wyszukiwania zglasza blad dostepu do danego dzialu co by wskazywalo na bledne dzialanie wyszukiwarki

Nie na błędne użycie, a na błąd w skrypcie. Potestuj to na tym forum i napisz czy zwraca wyniki na frazę "something" -> temat Podpięte pliki w IP.Downloads/

---

• Manager
Opublikowano

Aż mi się w to nie chce wierzyć, ale tylko to mi pozostaje. Nie gadam z amatorem i na pewno sprawdziłeś te maski wraz z wymuszeniami.

Co powiesz na napisanie ticketu do IPSu? Bo ja serio nie mogę tego powtórzyć - ani tutaj, ani na 3 forach na localhoście.

---

Opublikowano

mi tez sie nie chce wierzyc i dlatego musze przeprowadzic bardziej szczegolowe badanie tego przypadku

dam znac jak dokladnie sprawdze o co chodzi