Misiek1979 Opublikowano 3 Lutego 2024 Opublikowano 3 Lutego 2024 Witam. Dziś zauważyłem że YT nie zezwala na osadzanie wideo. Może faktycznie tak być ? W panelu admina nic nie zmieniałem. Wcześniej było ok i pojawiało się okienko z możliwością odtworzenia zawartości. Wersja IPS 4.7.14
Manager DawPi Opublikowano 3 Lutego 2024 Manager Opublikowano 3 Lutego 2024 Jakikolwiek link z YT się nie osadza? Przeklej go tutaj. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rozwiązanie Misiek1979 Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Rozwiązanie Opublikowano 3 Lutego 2024 (edytowane) Dobra ogarnięte. Mój błąd. Inne linki wchodziły. W YT miałem odznaczoną pierwszą opcję odnośnie tego filmiku: Widocznie zapomniałem jej zaznaczyć. Po jej zaznaczeniu jest ok Edytowane 3 Lutego 2024 przez Misiek1979
Manager DawPi Opublikowano 4 Lutego 2024 Manager Opublikowano 4 Lutego 2024 10 godzin temu, Misiek1979 napisał(a): To samo: To już samo to powinno dać do myślenia. 10 godzin temu, Misiek1979 napisał(a): Dobra ogarnięte. Mój błąd. Inne linki wchodziły. W YT miałem odznaczoną pierwszą opcję odnośnie tego filmiku: Widocznie zapomniałem jej zaznaczyć. Po jej zaznaczeniu jest ok I do tego zmierzałem. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 4 Lutego 2024 Manager Opublikowano 4 Lutego 2024 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi