Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Recommended Posts

Posted

Witam, 

Prowadzę forum niszowe (bardziej, żeby pomagać ludziom) i jako dodatek do strony www. 4 tys. osób zarejestrowanych ale udziela się aktywnie 1500. 

Dostałem dotację jako fundacja 2500zł i jakoś opłaciłem pierwszy rok. I pytanie. Czy mogę płacić za aktualizację 180$ ale co 2 lata zachowując wszystkie funkcje? Nie ukrywam że najnowsza wersja z gałęzi 4 spokojnie mi wystarczy jeszcze na kolejny rok. 

Posted

z tego co mi wiadomo to będziesz musiał opłacić zaległe miesiące bo licencje opłacasz raz na rok to po dwóch latach będziesz musiał zapłacić za dwa lata. Ale licencja nie opłacona po roku czasu się dezaktywuje z kąta inaczej usunie.

logo.png.519590789bae8db2833a4ecc09316aef.png

• Manager
Posted

Hm, na pewno opłacasz nie 199 a 2*199? Wydaje mi się że tylko 199 na kolejny rok, ale mogę się mylić bo oni z licencjami zrobili niezły miszmasz. 

Ceny w dolarach. 

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.