Misiek1979 Posted January 3 Posted January 3 Jak w tytule. Tak wiem, że to już nie jest de facto kalendarz (events-wydarzenia). Czy można zrobić, że w poszczególnych dniach wyświetlane są urodziny danych członków/ilość urodzin na forum ? Ewentualnie czy jest jakaś wtyczka ? Tutaj screen z IPB z innego forum dla przykładu
Manager DawPi Posted January 3 Manager Posted January 3 Ale Ty pokazujesz screen bodaj z wersji IPB 3, a masz 4. To raz. Dwa - z urodzin to kojarzę tylko widget - https://www.sosinvision.com.br/index.php?/file/192-birthdays-widget/ 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Misiek1979 Posted January 5 Author Posted January 5 W dniu 3.01.2025 o 20:50, DawPi napisał(a): Ale Ty pokazujesz screen bodaj z wersji IPB 3, a masz 4. To raz. Tak wiem. Chciałem pokazać o co mw chodzi.
Misiek1979 Posted January 5 Author Posted January 5 Kolejne pytanko (związane z urodzinami): Dodałem wtyczkę BIRTHDAY ON REGISTRATION DAY, która umożliwia podanie daty urodzenia przy procesie rejestracji. Jest ok Ale przed dodaniem jej wielu użytkowników nie posiada daty urodzenia w profilu swoim. Czy jest możliwość wymuszenia aby podali datę do swojego profilu?
Weak. Posted January 5 Posted January 5 Przejdź do panelu admina i w wyszukiwarce wpisz "Profile Completion", z resztą sobie poradzisz 😆 1
Misiek1979 Posted January 6 Author Posted January 6 21 godzin temu, Weak. napisał(a): Przejdź do panelu admina i w wyszukiwarce wpisz "Profile Completion", z resztą sobie poradzisz 😆 Ogarnięte. Dzięki
Manager DawPi Posted January 6 Manager Posted January 6 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts