DracoBlue Posted August 21 Posted August 21 Cześć, kiedy pojawi się polskie tłumaczenie dla wersji V5?
Manager DawPi Posted August 21 Manager Posted August 21 Hej, no prace trwają, ale tłumacze się nam wykruszyli, a nikt nowy nie chce pomóc. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Danloona Posted August 21 Posted August 21 5 godzin temu, DracoBlue napisał(a): Cześć, kiedy pojawi się polskie tłumaczenie dla wersji V5? Zawsze mógłbyś pomóc, jak robiłeś tłumaczenie do woltlab 1 Fajnie, że czytasz moją sygnaturkę, jeśli chcesz możesz również poczytać mojego bloga/forum do czego Ciebie serdecznie namawiam. A tak poza tym z fartem mordeczko... 😉
DracoBlue Posted August 21 Author Posted August 21 7 minut temu, Ernislav002 napisał(a): Zawsze mógłbyś pomóc, jak robiłeś tłumaczenie do woltlab Pewnie, mogę pomóc @DawPi proszę o przesłanie info na PW.
Manager DawPi Posted August 21 Manager Posted August 21 Niezmiennie od 2008 (matko jedyna, ale ten czas leci....) zapraszam tutaj - intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pretox Posted September 10 Posted September 10 Jaki jest aktualny status spolszczenia ? Non stop coś ips dodaje więc raczej tłumaczeń przybywa i szkoda, że tak małe grono osób interesuje się IPB w PL...
Recommended Posts