Misiek1979 Posted April 6 Posted April 6 (edited) Witam. Mam takie pytanko. Na forum jest temat omegi założony jakiś czas temu prze kolegę Vision95. Omegę sprzedał innemu użytkownikowi o nicku Matin02. Chodzi o to aby zmienić autora tematu. Poprzedni właściciel wyszedł z tą propozycją w wiadomości prywatnej link do tematu: https://opelomegateam.pl/topic/222-caravan-25-dti-vision95/ Edited April 6 by Misiek1979
Solution ferstel Posted April 6 Solution Posted April 6 Z samego poziomu IPS nie da rady. Możesz skorzystać z wtyczki do tego przystosowanej - Change Topic & Post Authors. 2 Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL] Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.
Misiek1979 Posted April 7 Author Posted April 7 Dziękuję. Próbowałem przez bazę danych zmieniając ID użytkownika i się udało. Można zamknąć 1
ferstel Posted April 7 Posted April 7 Godzinę temu, Misiek1979 napisał(a): Dziękuję. Próbowałem przez bazę danych zmieniając ID użytkownika i się udało. Można zamknąć Oczywiście że bazą można najłatwiej. Ale żeby nie bawić się w bazę, to jest specjalna apka w.w. Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL] Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.
Manager DawPi Posted April 7 Manager Posted April 7 3 godziny temu, Misiek1979 napisał(a): Dziękuję. Próbowałem przez bazę danych zmieniając ID użytkownika i się udało. Można zamknąć Zdecydowanie najgorsze z możliwych rozwiązanie. Gdyby to była jedna informacja w jednej tabeli to może, ale tam tych zależności jest zdecydowanie więcej. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Misiek1979 Posted April 7 Author Posted April 7 3 godziny temu, DawPi napisał(a): Zdecydowanie najgorsze z możliwych rozwiązanie. Gdyby to była jedna informacja w jednej tabeli to może, ale tam tych zależności jest zdecydowanie więcej. Być może. Owszem było dużo pozycji do zmiany ale tylko 2 wystarczyły aby osiągnąć zamierzony efekt. Mimo to dziękuję za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam 1
Recommended Posts