Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem upgrade z 2.3 na 3.0 i nastepnie dodalem spolszczenie z tego forum i ustawilem język polski jako defaultowy. Jednak English(USA) jest wyżej i dotychczasowym userom ustawił się właśnie angielski ;) Boje się usunąć angielski, bo nie wiem czy czasem cos zlego sie nie stanie, bo przecie panel ADM chyba z tego też korzysta. Pewnie jakiś querus do bazki by wystarczył ale wolalbym to zrobić tak to się robić powinno ;) Ogólnie to chyba nie chcę aby na dole byl wybor z listy innego języka, bo pewnie jak wejdzie robot to bedzie widzial wersje angielską - zresztą na tym forum też jest tylko polski.

• Manager
Opublikowano

Dotychczas się im ustawił, bo taki mieli wybrany. ;)

Ciężko to zrobić, jak nie znam nazwy folderu z polskim langiem, ale pewnie będzie to '2', więc uruchom takie zapytanie:

UPDATE ibf_members SET language=2

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Ustawił się taki pewnie dlatego, że na 2.3 polski był jedynym językiem (chyba był modyfikowany po prostu angielski) u mnie i mial '1' a po dodaniu spolszczenia polski wskoczył na dwójkę :)Tak, querus zadziałał prawidłowo - dzięki. Choć myślałem, że może w panelu administracyjnym jest jakiś sposób do zmiany:)

Dzięki za pomoc. Można temat uznać za rozwiązany ;)

Edytowane przez sebaulas
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.