Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

z tego, co podejrzewam, to jest to problem za długich postów (robiłem konwersję z przema od razu na ipb 3.0.3), których na moim poprzednim forum nie brakowało. Nie jestem w stanie dokładnie zlokalizować tematów, w których mam tak długie posty, że skrypt się przy nich sypie, dlatego warto by było, abym wiedział jak rozwiązać problem raz na zawsze.

Do rzeczy - jak wchodzę w dany temat (w którym prawdopodobnie jest jeden lub więcej bardzo długich postów), to dostaję info zwrotne:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /(********** domena etc. *************)/public_html/forum/admin/sources/classes/bbcode/custom/defaults.php on line 706

I teraz pytanie - czego dokładnie jest to wina i jak się tego bezboleśnie pozbyć?

Z góry dziękuję,

pozdr,

AM

• Manager
Opublikowano

I teraz pytanie - czego dokładnie jest to wina i jak się tego bezboleśnie pozbyć?

Jedyna rada to podnieść limit czasu na wykonywane zapytania po stronie serwera. Jednak najlepiej zapytać admina tegoż, w jaki sposób można to rozwiązać, bo może się okazać, że przy pomocy pliku .htaccess również będzie można to zrobić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.