Skocz do zawartości

Ustawienia "nowej zawartości".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdzie w IPB 3.0 można zmienić ustawienia "nowej zawartości"? Chodzi o to, że pokazuje mi się tylko 6 najnowszych ostatnich postów (tematów?), chciałbym zmienić tą wielkość.

Opublikowano

Ta, tylko mi nie chodzi o Nowe Tematy a raczej "Wyświetl nową zawartość", w prawym górnym rogu, to zwykły link po otworzeniu którego ukazują się nowe tematy/posty (sam nie wiem).

Opublikowano

Nie, bo te tematy/posty same się usuwają. Przykładowo, wczoraj było tam 6, a dzisiaj są tylko 3 - bez sensu. Jakby system filtrował "wiek" tych zawartości i usuwał te starsze, co jest bez sensu.

• Manager
Opublikowano

Przejdź w analogiczne miejsce, jak to: http://forum.invisionize.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=settings i sprawdź, co masz wybrane w Wyszukiwanie - Metoda wyświetlania nowej zawartości. Powinieneś mieć Cała nowa zawartość, której nie czytałem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Fakt, działa. Dzięki. Szkoda, że nie da się tego ustawić jako ustawienie domyślne dla wszystkich użytkowników, bo takie coś jest kretyńskie - sprawia wrażenie, jakby na forum nic się nie działo, no i użytkownikowi "ucieka" cała treść z dnia poprzedniego, której nie zdążył przeczytać. A też niewielu wie o możliwości zmiany tego ustawienia. Temat zamknięty, jeszcze raz dziękuję za jak zwykle nieocenioną pomoc od DawPi :P