Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałam zapytać, czy możliwa jest opcja, aby wybrane emoty były dostępne od pewnej ilości postów, lub dla danej grupy ?

Dokładnie chodzi mi o to:

Przypuszczalnie ogólnie mam dodanych 20emocji

i teraz chciałabym

aby np. grupa New User miała możliwość wyboru tylko 3 emocji, members miałaby juz 6 itd itd.

Albo cos na tych samych zasadach, ale uzaleznione ilością postów.

• Manager
Opublikowano

Jeśli nie ma żadnych ustawień dotyczących właśnie takiego dzielenia ilości emocji to nie pozostaje nic innego jak napisanie do tego nowego kodu w kodzie tejże modyfikacji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Nie mówiłbym gdybym zakładał, że sprawdziłaś wszystkie ustawienia. A założyłem, że nie i zapytałem.

Mogę zrobić, zapraszam na www.support.ipslink.pl w celu ustalenia szczegółów tego zlecenia.

---

• Manager
Opublikowano

Przeraza mnie bezinteresowna pomoc wszystkim, ale nie mi ;)

Huh? Właśnie - pomoc! A Ty chcesz by Cię wyręczono. "Każesz" zainstalować tę modyfikację, przekopać się przez nieznany kod,a uwierz, że to nie zajmuje parunastu minut, zakodować, napisać instrukcję dla Ciebie, a wcześniej przetestować. To naprawdę jest sporo roboty.

Pomagam wszystkim i każdemu jeśli tylko mam ku temu warunku, możliwości, czas, chęć, ochotę.

Wiem do czego zmierzasz, ale nie potrafię każdego obdarować taką ilością czasu jaką by chciał. Przepraszam.

sorry, ale nie będę za to płacić.

Nikt Ci nie każe. ;)

---

Opublikowano

Huh? Właśnie - pomoc! A Ty chcesz by Cię wyręczono. "Każesz" zainstalować tę modyfikację, przekopać się przez nieznany kod,a uwierz, że to nie zajmuje parunastu minut, zakodować, napisać instrukcję dla Ciebie, a wcześniej przetestować. To naprawdę jest sporo roboty.

Pomagam wszystkim i każdemu jeśli tylko mam ku temu warunku, możliwości, czas, chęć, ochotę.

Wiem do czego zmierzasz, ale nie potrafię każdego obdarować taką ilością czasu jaką by chciał. Przepraszam.

Nikt Ci nie każe. ;)

Nic nie każe, a proszę, jest różnica.

Nie masz czasu, chęci, ochoty = rozumiem. Nie zasugerowałam nawet, że jest to łatwe, bo nawet tego nie wiem. Pewnie dla jednych łatwe dla innych nie ;)

Nie zmierzałam do niczego, poza chęcią czyjejś pomocy i wiem, że nie każesz mi płacić, dlatego dokonałam wyboru.

Pozdrawiam i dziękuję chociaż za chęć zainteresowania się tym wątkiem.