Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym edytować modyfikacje D22-Shoutbox v1.1.2 by Dean & Logan Mianowicie:

1 Jak zwiekszyc jego rozmiar ? W ACP nie doszukałem się takiej mozliwosci

2 Jak przenieść SB na dół str głównej? W ACP jest coś na ten temat ale efektu już nie. Moze ktos cos doradzic?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

ad 1 - każdy użytkownik może to zrobić poprzez przeciągnięcie shoutboxa - tuż nad linią z buttonami B U I. :lol:

ad 2 - nie ma nic w ACP o tym, bo musisz zmienić lokalizację kodu, który dodałeś w trakcje instalacji do skina - najlepiej wsadź we wrapper ten kod.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
ad 2 - nie ma nic w ACP o tym, bo musisz zmienić lokalizację kodu, który dodałeś w trakcje instalacji do skina - najlepiej wsadź we wrapper ten kod.

"wrapper" - chodzi Ci o linie wrapper w pliku nazwastylu css ? O innym wrapperze nie wiem praktycznie nic, do jakiego pliku mam przenieść kod z instalacji skina?

• Manager
Opublikowano

Nie nie, nie CSS miałem na myśli.

Inaczej, link: - zwróć uwagę na tekst poniżej:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pamiętaj, że temat dotyczy IP.Shoutbox, który został napisany wzorując się na shoutboxie Deana.

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.