Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie:

Otóż mam już istniejące forum, które na serwerze jest jako podpięta domena (public_html/nazwa_domeny) i na to forum chciałbym zainstalować IP Board. I gdzie teraz powinienem wgrywać pliki? Czy utworzyć jakiś nowy folder czy mieszać pliki z obecnymi?

Dodam fakt, że np plik index.php zastąpi podczas wgrywania.

Opublikowano

Witaj,

dział konwersja nie pasuje do tego pytania. Nie wybrałeś wersji forum w profilu, więc nie wiem, gdzie przenieść ten temat. Uzupełnij profil i będziemy działać.

Zadałem tu pytanie, bo chciałem się dowiedzieć jak to wszystko przekonwertować i gdzie co wgrywać. Nie mam jeszcze wgranego IP Board na serwer. Wszystkie dane w profilu uzupełnione.

• Manager
Opublikowano

Oh, czyli masz inne forum i chcesz je przekonwertować do IP.Board. Ok, przepraszam, nie napisałeś tego jasno, przynajmniej dla mnie.

Czyli chcesz konwertować do 3.0.4, to nawet nie pofatygowałeś się przeczytać poradnik, podpięty w tym dziale, ten Konwersja z innego skryptu do IP.Board 3.x.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.